Bedrijfsfeesten

Evenementen voor bedrijven compleet verzorgd door Root events

Voor veel bedrijven is een bedrijfsfeest, personeelsuitje, seminar of teambuilding een bijzondere gebeurtenis die niet vaak voorkomt. De medewerkers verheugen zich er vaak al lang van tevoren op, maar verkijken zich nogal eens op de organisatie van het evenement. Goede evenementen voor bedrijven organiseren is echt veel werk. Doorgaans heeft niemand tijd over om naast zijn reguliere werk een personeelsfeest of dagje weg te regelen. Root events biedt in dat geval de oplossing en kan jullie de volledige organisatie van het evenement uit handen nemen. Samen brengen we in kaart wat jullie precies willen en binnen welk budget we moeten blijven. Zodra dat vaststaat, kunnen we aan de slag om een compleet verzorgd evenement neer te zetten waar nog lang over nagepraat zal worden!

Werkwijze evenementen voor bedrijven

Onze samenwerking begint met een kennismakingsgesprek waarin we alle omstandigheden, wensen en voorkeuren inventariseren. We horen dan graag meer over de aanleiding voor het evenement, wat er gevierd gaat worden en wat er in het verleden al eens georganiseerd is.

We willen weten of er al een locatie is gekozen, of jullie een vaste cateraar of andere bedrijven hebben waar jullie altijd mee werken en of er entertainment gewenst is. Uiteraard zullen we ook uitgebreid stilstaan bij het beschikbare budget voor het totale evenement.

Wanneer alle informatie compleet is, leggen we vervolgens contact met leveranciers, om te kijken hoe we het maximale uit jullie budget kunnen halen. Het mag jullie tijdens het evenement aan niets ontbreken.

In de aanloop naar het evenement houden we jullie steeds op de hoogte van de voortgang. Uiteraard zorgen we ervoor dat we netjes binnen het budget blijven. Maar daar houdt het niet op. Tijdens het evenement kunnen we aanwezig zijn als coördinator of regisseur, om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Zo kunnen jullie zelf optimaal genieten.

Totaalpakket voor evenementen in de regio Tilburg

Door jarenlange ervaring heeft Root events de kennis en ervaring om van ieder evenement iets bijzonders te maken. Met een groot netwerk van leveranciers in de regio Tilburg, bieden we jullie een totaalpakket van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. We werken vanuit Goirle met en voor bedrijven uit de regio’s Tilburg, Breda, Waalwijk, Oosterhout, Eindhoven en Den Bosch. Uiteraard zijn we u ook daarbuiten graag van dienst. Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent, bij Root events bent u altijd aan het juiste adres voor een compleet verzorgd evenement voor ieder budget.

Bedrijven
Bedrijven
Bedrijven

 • 5 star review  Goed betrouwbaar bedrijf!

  thumb Danny Tineke Linsey Daan Sterre
  12/27/2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  thumb Remco Van de Sanden
  12/27/2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  thumb Louise Vos
  12/21/2016
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  thumb Angele Spijkers
  12/27/2016
 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  thumb Karin Bruers Baelemans
  11/16/2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Bel 013-534 34 99 of stuur ons een email voor meer informatie