Bedrijfsfeest organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren? Root events verzorgt het volledig voor u..

Er kunnen allerlei redenen zijn om een bedrijfsfeest te organiseren. Bijvoorbeeld om te vieren dat de doelstellingen van uw bedrijf zijn behaald. Of om de jubilarissen in het zonnetje zetten omdat ze al zo lang bij het bedrijf werken. Of wellicht heeft het bedrijf zelf een jubileum en wil dat zoveel-jarig bestaan vieren met medewerkers en klanten.

Wat ook de aanleiding is voor uw bedrijfsfeest, één ding staat vast: U  wilt een feest waar iedereen van kan genieten, dat goed georganiseerd is en binnen het beschikbare budget blijft.

Dan is het goed een organisatiebureau in te schakelen, iemand met veel ervaring in het organiseren van feesten en met een groot netwerk van leveranciers: Root events.

Zo regel je een compleet verzorgd bedrijfsfeest

Als u ervoor kiezen de organisatie van uw bedrijfsfeest uit te besteden aan Root events, beginnen we met een kennismakingsgesprek. Daarin hebben we het uiteraard over de aanleiding voor het feest. We bespreken de wensen op het gebied van catering, kijken naar een geschikte locatie (binnen of buiten jullie bedrijf) en inventariseren de opties voor een geschikt thema voor de aankleding, muziek of entertainment.

Pas wanneer jullie het budget voor het feest bepaald hebben gaat Root events op zoek naar de beste leveranciers om het maximale uit dat budget te halen. Root events maakt alle afspraken met de leveranciers en voert als coördinator de regie over de organisatie van het feest. U hoeft zelf alleen nog de gasten uit te nodigen en indien gewenst, verzorgen wij ook nog het uitnodigingstraject!

Ook tijdens het feest neemt Root events u het werk uit handen, door aanwezig te zijn als regisseur en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

 Bedrijfsfeest organiseer je met Root events

Een bedrijfsfeest zult u niet zo vaak organiseren. Dat is een bijzondere gebeurtenis, waarvan u hoopt dat de gasten er nog lang over zullen napraten. Maar hoe doet u dat, waar te beginnen en wat komt er allemaal bij kijken? Root events heeft al sinds 2007 ervaring met het organiseren van uiteenlopende bedrijfs- en personeelsfeesten voor ieder budget. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren en bent u benieuwd wat Root events voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest

 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  thumb Remco Van de Sanden
  12/27/2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  thumb Louise Vos
  12/21/2016
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  thumb Angele Spijkers
  12/27/2016
 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  thumb Karin Bruers Baelemans
  11/16/2016
 • 5 star review  Goed betrouwbaar bedrijf!

  thumb Danny Tineke Linsey Daan Sterre
  12/27/2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Bel 013-534 34 99 of stuur ons een email voor meer informatie