Personeelsfeest organiseren?

Wilt u een personeelsfeest organiseren dat nèt wat anders is? Root events heeft leuke ideeën. Van 10 tot 500 personen, wij maken er een top-evenement van.

Goede werknemers verdienen een feest!

Het hele jaar hebben uw werknemers paraat gestaan om, samen met u, uw organisatie naar een hoger level te brengen. Dit waardeert u enorm, want u weet hoe belangrijk deze mensen voor u zijn. U wilt dit laten blijken door een personeelsfeest te geven.

Kletsen, hapje, drankje… Personeelsfeest met sfeer.

Niets is zo goed voor de werksfeer als gezellig samenzijn buiten kantoor. Je leert elkaar pas echt kennen door bij te kletsen onder het genot van een lekker hapje, te swingen op de dansvloer of samen te werken tijdens een enerverend spel. Wilt u voor uw bedrijf een personeelsdag of onvergetelijk jubileumfeest organiseren? Dan biedt Root events alle ingrediënten. Van locatie tot catering en uitnodigingstraject tot entertainment van topkwaliteit. Binnen het gestelde budget bedenken we creatieve oplossingen die passen bij uw bedrijf en het doel dat u voor ogen heeft.

Wilt u een feest op kantoor of in uw bedrijfshal. Hierin kunnen wij u zeker in adviseren. Graag doen wij u een voorstel waarbij wij u loods omtoveren tot een spetterend feestlocatie. Kiest u toch voor een feestje buiten de deur? Wij werken samen met veel partycentrums in de regio Tilburg. De mogelijkheden zijn enorm.  Heeft u nog geen idee hoe u de avond muzikaal wilt invullen? Kijk vast op onze entertainment pagina om een idee te krijgen.

 

Samen met u, brengt Root events uw personeelsfeest tot een geslaagd evenement!

Personeelsfeest
Personeelsfeest
Personeelsfeest

 • positive review  goed en klantvriendelijk bedrijf, denkt graag met je mee

  thumb Susan de Rooij
  23 December 2018
 • positive review  Gisteravond een geweldig feest op de zaak, gehad volledig georganiseerd door Roland Otten van Roots Events. Juiste sfeer, nette bediening, leuke aankleding. Alles goed afgesproken en nagekomen! Ik kan niet meer zeggen dan supertop bedrijf om mee te werken. We gaan in de toekomst hier zeker meer gebruik van maken voor bedrijfsfeesten!! Chapeau!! Echt een aanrader.

  thumb Valiant de Kok
  28 October 2018
 • 5 star review  Wij hebben eind augustus een kei gezellig fisje mogen vieren voor onze koe Annie. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. .

  thumb Eveline Baelemans
  29 September 2017
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  thumb Angele Spijkers
  27 December 2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  thumb Remco Van de Sanden
  27 December 2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  thumb Louise Vos
  21 December 2016
 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  thumb Karin Bruers Baelemans
  16 November 2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Bel 013-534 34 99 of stuur ons een email voor meer informatie