Personeelsuitje me succes

Alles al gehad voor uw personeelsuitje en op zoek naar iets anders? Root events heeft leuke ideeën. Van 10 tot 500 personen, wij maken er een top-evenement van.

Leer elkaar kennen in een ander omgeving

Met een actief personeelsuitje leer je je collega´s op een andere manier kennen en “ontvlucht” je het werk even. Dit kan op verschillende manieren door middel van verschillende activiteiten. Maak het uzelf gemakkelijk en organiseer uw personeelsuitje met Root events!

Met makkelijk bedoelen we niet simpel! Het uitje heeft een doel: elkaar beter leren kennen, waardoor de medewerkers meer begrip voor elkaar gaan krijgen. Tijdens de werkomgeving ontstaan er spanningen wanneer zaken voor elkaar moeten komen.

Door de medewerkers in een andere omgeving met elkaar te laten integreren, zult u verbaasd zijn wat er nog meer tussen de mensen kan ontstaan. De baas wordt teamgenoot, het team wil winnen, de strijd barst los en de overwinning wordt gevierd.

Sportief of creatief personeelsuitje

Vaak wordt gekozen voor een sportief uitje. Leuk om competitief bezig te zijn, maar niet iedere groep is geschikt voor “sportief” in de vorm van een voetbalwedstrijd.

Waar let Root events op bij het organiseren?

 • Grootte van de groep medewerkers
 • Leeftijdscategorie
 • Lichamelijk vaardigheden
 • Doel van de dag
 • enz.

Voor ieder bedrijf zoeken we naar de optimale combinatie. Welke mogelijkheden dat er zijn, vertellen we u graag in een persoonlijk gesprek. U kunt ons altijd mailen ([email protected]), of contact met ons opnemen per telefoon: 06-4222.8616. Vertel ons uw idee, dan werken wij het uit tot een geslaagd evenement.

Wilt u geen uitje, maar gewoon een gezellige avond “bingo”, dan kunnen wij u daar ook zeker in adviseren. Wij werken samen met veel locaties in de regio. De mogelijkheden zijn enorm. Kijk vast op onze entertainment pagina om een idee te krijgen.

Personeelsuitje
Personeelsuitje
Personeelsuitje

 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  thumb Karin Bruers Baelemans
  11/16/2016
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  thumb Angele Spijkers
  12/27/2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  thumb Louise Vos
  12/21/2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  thumb Remco Van de Sanden
  12/27/2016
 • 5 star review  Goed betrouwbaar bedrijf!

  thumb Danny Tineke Linsey Daan Sterre
  12/27/2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Bel 013-534 34 99 of stuur ons een email voor meer informatie