Teambuilding

Bij teambuilding staat samenwerking centraal. Doel van deze activiteiten is om via onderlinge samenwerking oftewel de sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen.

Activiteiten, puzzels, enzovoort: Teambuilding

Wij regelen teambuilding voor bedrijven en (zorg)instellingen. Teambuilding kan, door middel van activiteiten, op diverse wijzen worden ingevuld. Zowel mentaal (m.b.v. puzzels en vraagstukken) als fysiek (hindernissen, sport- en spelactiviteiten enz.). Voor een gevarieerd aanbod stellen wij beide varianten voor. De voornaamste soorten opdrachten zijn:

 • opdrachten gericht op communicatie en het geven en ontvangen van feedback
 • (gezamenlijk) problemen oplossen
 • (gezamenlijk) hindernissen overwinnen
 • opdrachten waarbij planning belangrijk is.
 • opdrachten waarbij onderling vertrouwen vereist is.

Eén of meerdere dagen

Uiteraard zetten wij die opdrachten in, waar u (de klant), het meest behoefte aan heeft. Teambuilding kan in een of meerdere dagen worden gegeven. Wanneer u besluit de activiteit over meerdere dagen te verspreiden, regelen wij voor u, indien gewenst, een overnachtingslocatie. Uiteraard kunnen de activiteiten worden afgesloten met een gezellige feestavond voorzien van een drankje en een hapje.

Of gewoon iets anders…

Wilt u geen brug bouwen? Neem dan even contact met ons op. We hebben volop ideeën. Teambuilding kan op vele manieren. Wij hebben de ervaring!

Teambuilding
Teambuilding
Ontspanning

 • positive review  goed en klantvriendelijk bedrijf, denkt graag met je mee

  thumb Susan de Rooij
  23 December 2018
 • positive review  Gisteravond een geweldig feest op de zaak, gehad volledig georganiseerd door Roland Otten van Roots Events. Juiste sfeer, nette bediening, leuke aankleding. Alles goed afgesproken en nagekomen! Ik kan niet meer zeggen dan supertop bedrijf om mee te werken. We gaan in de toekomst hier zeker meer gebruik van maken voor bedrijfsfeesten!! Chapeau!! Echt een aanrader.

  thumb Valiant de Kok
  28 October 2018
 • 5 star review  Wij hebben eind augustus een kei gezellig fisje mogen vieren voor onze koe Annie. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. .

  thumb Eveline Baelemans
  29 September 2017
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  thumb Angele Spijkers
  27 December 2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  thumb Remco Van de Sanden
  27 December 2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  thumb Louise Vos
  21 December 2016
 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  thumb Karin Bruers Baelemans
  16 November 2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Bel 013-534 34 99 of stuur ons een email voor meer informatie