Winkelcentrum promotie

Winkelcentrumpromotie? Root events ontzorgt u volledig!

Voor uw winkelcentrum promotie verzorgt Root events al jaren activiteiten en entertainment in Tilburg en omstreken. Van kinderactiviteiten tot promotiedagen. Wat ons uniek maakt is dat wij telkens maatwerk leveren. Wij luisteren naar de wens van de klant waarna wij met een voorstel komen. Van springkussens, schminkartiesten, (kinder)entertainment, PR  (voor de door ons verzorgde activiteiten). Met name tijdens de seizoensgebonden entertainment zijn wij erg actief zoals Pasen, moeder- en vaderdag, Koningsdag, Halloween, sinterklaas en kerst.

Zodra de vogels weer beginnen te fluiten en de bloemen beginnen te groeien, zijn wij alweer bezig met kerst en sinterklaas. U kunt bij ons een Sinterklaas huren of een Kerstman huren met vele jaren ervaring en goed verzorgde kostuums. Dit vinden wij erg belangrijk! Ben er echter spoedig bij want de agenda zit al snel vol.

Uiteraard kunnen wij ook leuke uitdeelacties voor u verzinnen. Wat dacht u van een scan en win actie? Maar “draai aan het rad en win” is zeker zo leuk en super interactief!

Entertainment tijdens uw winkelcentrum promotie verhoogt de sfeer!
Entertainment tijdens uw winkelcentrum promotie verhoogt de sfeer!
Entertainment tijdens uw winkelcentrum promotie verhoogt de sfeer!

 • positive review  goed en klantvriendelijk bedrijf, denkt graag met je mee

  thumb Susan de Rooij
  23 December 2018
 • positive review  Gisteravond een geweldig feest op de zaak, gehad volledig georganiseerd door Roland Otten van Roots Events. Juiste sfeer, nette bediening, leuke aankleding. Alles goed afgesproken en nagekomen! Ik kan niet meer zeggen dan supertop bedrijf om mee te werken. We gaan in de toekomst hier zeker meer gebruik van maken voor bedrijfsfeesten!! Chapeau!! Echt een aanrader.

  thumb Valiant de Kok
  28 October 2018
 • 5 star review  Wij hebben eind augustus een kei gezellig fisje mogen vieren voor onze koe Annie. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. .

  thumb Eveline Baelemans
  29 September 2017
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  thumb Angele Spijkers
  27 December 2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  thumb Remco Van de Sanden
  27 December 2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  thumb Louise Vos
  21 December 2016
 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  thumb Karin Bruers Baelemans
  16 November 2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Bel 013-534 34 99 of stuur ons een email voor meer informatie