Entertainment

Met het juiste entertainment meer sfeer tijdens je feest of evenement

Van sommige feesten en evenementen wil je écht iets bijzonders maken. Bijvoorbeeld een bruiloft, met livemuziek om de dansvloer snel vol te krijgen. Of een bedrijf of winkel wil een evenement extra aankleden met artiesten en entertainers, door een clown of goochelaar te laten optreden. Root events heeft zelf geen artiesten onder contract, maar heeft een groot netwerk op het gebied van entertainment. Daarmee kunnen we vrijwel iedere wens vervullen, als het budget maar duidelijk is.

Entertainment hoort bij een seizoensfeest

Winkels passen hun etalages en decoratie meestal aan op het seizoen en de winkeliers organiseren vaak activiteiten rondom een thema. Vooral rond Pasen, Sinterklaas en Kerst is er veel te doen in winkelcentra of bij bedrijven. Dat zijn drukke tijden. Het kan voor ondernemers dan lastig zijn om voor ieder seizoensfeest een passende activiteit te organiseren, met geschikte publiekstrekkers. Dan is het handig om een bureau als Root events in te schakelen voor geschikt amusement voor jong en oud. De Paashaas, Kerstman of Sinterklaas: Roland heeft met allemaal contact en kan regelen dat ze aanwezig zijn bij jullie activiteit.

Maar er kan meer: ook voor een bedrijfsfeest, open dag of bruiloft weet Roland geschikt entertainment te vinden. Van één enkele zanger tot een heel orkest, van een sportieve activiteit tot bijzonder vervoer en natuurlijk ook een band, DJ, clown of goochelaar. Root events regelt binnen jullie budget geschikt entertainment voor ieder feest of evenement.

Goede artiesten en entertainers tegen een mooie prijs

Wanneer je niet alleen het feest of evenement, maar ook het entertainment door Root events laat regelen, heb je voor alles maar één aanspreekpunt; dat is wel zo makkelijk.

Het is dus mogelijk om Root events in te schakelen voor de volledige organisatie van een feest of evenement. Maar ook als je alleen op zoek bent naar geschikt entertainment kun je bij Root events terecht. In de brochure entertainment en in de aparte brochure Kerst- en Sinterklaasentertainment staat een ruime keuze aan artiesten waarvoor we kunnen bemiddelen. De entertainers staan niet bij mij onder contract, maar tegen een vergoeding maak ik gunstige afspraken met ze en regel ik alles voor hun optreden of aanwezigheid. Zo hebben jullie één aanspreekpunt en hoeven jullie je alleen nog bezig te houden met de voorpret!

Neem contact op voor meer informatie: ik hoor graag wat ik voor jullie kan betekenen.

Artiesten en entertainers
Artiesten en entertainers
Artiesten en entertainers

 • positive review  goed en klantvriendelijk bedrijf, denkt graag met je mee

  Susan de Rooij Avatar Susan de Rooij
  23 December 2018
 • positive review  Gisteravond een geweldig feest op de zaak, gehad volledig georganiseerd door Roland Otten van Roots Events. Juiste sfeer, nette bediening, leuke aankleding. Alles goed afgesproken en nagekomen! Ik kan niet meer zeggen dan supertop bedrijf om mee te werken. We gaan in de toekomst hier zeker meer gebruik van maken voor bedrijfsfeesten!! Chapeau!! Echt een aanrader.

  Valiant de Kok Avatar Valiant de Kok
  28 October 2018
 • 5 star review  Wij hebben eind augustus een kei gezellig fisje mogen vieren voor onze koe Annie. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. .

  Eveline Baelemans Avatar Eveline Baelemans
  29 September 2017
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  Angele Spijkers Avatar Angele Spijkers
  27 December 2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  Remco Van de Sanden Avatar Remco Van de Sanden
  27 December 2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  Louise Vos Avatar Louise Vos
  21 December 2016
 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  Karin Bruers Baelemans Avatar Karin Bruers Baelemans
  16 November 2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Bel 06-42228616 of stuur ons een email voor meer informatie