Seizoensentertainment

Voor elk seizoen de juiste activiteiten & entertainment.

Wilt u een artiest boeken of bent u op zoek naar geschikt entertainment of activiteiten? Door het grote netwerk dat in de 10 jaren dat wij bestaan is opgebouwd, kunnen wij vaak en snel invulling geven aan een aanvraag. Speciaal voor seizoensgebonden activiteiten hebben wij onze brochure Seizoens-entertainment. In deze vind u snel een overzicht van wat wij u te bieden hebben. Echter is er veel meer op entertainmentgebied. Staat uw wens er niet bij, neem dan contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen we toch aan uw vraag voldoen.

 

Nieuwjaarsdag = Dodenherdenking Nationale broers en zussendag
Drie Koningen Bevrijdingsdag Dierendag
Landelijke gedichtendag = Hemelvaartsdag Coming Out Day
Valentijnsdag Moederdag Halloween
Carnaval 1e Pinksterdag Intocht Sinterklaas
Landelijke boomfeestdag 2e Pinksterdag Sint Maarten
1e paasdag Start Ramadan Pakjesavond
2e paasdag Vaderdag 1e kerstdag
Koningsdag Eindexamen uitslag 2e kerstdag
Landelijke secretaresse dag Begin Suikerfeest Oudjaarsdag
Met het juiste entertainment brengt u uw activiteit naar een hoger niveau.

Voor veel van bovenstaande feest- of herdenkingsdagen, is er wel een passende act te vinden. Van een trompettist voor “the last Post” tijdens dodenherdenking, tot een hilarische secretaresse tijdens Secretaressedag. Ook verzorgen wij de decoratie voor bijvoorbeeld Halloween en Kerst of leveren wij  schminksters, ballonnenartiesten en zangers tijdens Koningsdag of een van uw andere feesten of evenementen.

Wat ons onderscheid van onze collega’s is dat wij niet alleen maar een artiest voor u boeken, maar ook meedenken in het geheel. Zo proberen wij mee te denken in het juiste decor en entertainment zo op elkaar af te stemmen (of juist niet) zodat het een geheel zal worden.

Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag!

Paashaas

Wat zijn ze lief en knuffelig. Deze gezellige Paashazen lopen rond in uw winkelcentrum of tijdens uw evenement. Ze geven handjes, knuffels en delen iets lekkers uit. Natuurlijk mag je ook even op de foto! Vrolijk Pasen allemaal!

Vaderdagknutsel

Tal van mogelijkheden! Hier had men gekozen voor een knutselactiviteit voor vaderdag. Samen met vader genieten of juist zonder vader zodat je hem een mooi cadeua kunt geven. Ach, het mooiste cadeau ben je zelf uiteraard.

 • positive review  goed en klantvriendelijk bedrijf, denkt graag met je mee

  Susan de Rooij Avatar Susan de Rooij
  23 December 2018
 • positive review  Gisteravond een geweldig feest op de zaak, gehad volledig georganiseerd door Roland Otten van Roots Events. Juiste sfeer, nette bediening, leuke aankleding. Alles goed afgesproken en nagekomen! Ik kan niet meer zeggen dan supertop bedrijf om mee te werken. We gaan in de toekomst hier zeker meer gebruik van maken voor bedrijfsfeesten!! Chapeau!! Echt een aanrader.

  Valiant de Kok Avatar Valiant de Kok
  28 October 2018
 • 5 star review  Wij hebben eind augustus een kei gezellig fisje mogen vieren voor onze koe Annie. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. .

  Eveline Baelemans Avatar Eveline Baelemans
  29 September 2017
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  Angele Spijkers Avatar Angele Spijkers
  27 December 2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  Remco Van de Sanden Avatar Remco Van de Sanden
  27 December 2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  Louise Vos Avatar Louise Vos
  21 December 2016
 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  Karin Bruers Baelemans Avatar Karin Bruers Baelemans
  16 November 2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Bel 06-42228616 of stuur ons een email voor meer informatie