Diverse

Sinterklaasbezoek voor bedrijven, winkelcentra, scholen en instellingen:

Elk jaar, direct na de zomervakantie, begint het bij veel mensen alweer te kriebelen. Sinterklaas zal over enkele maanden weer naar Nederland afreizen.Een hele organisatie voor de Sint en zijn Pieten. Gelukkig is er Root events, die nauwe contacten heeft met Sinterklaas en zijn regelpieten. Root events neemt dan ook veel werk uit handen van regelpiet. Zo beheren ze de agenda, het strooigoed en zelfs de kleding. Alles top geregeld, als nu piet maar geen roet in het eten gooit! Een Sinterklaas huren doet u dus snel via Root events.

Voor scholen, winkelcentra, bedrijven en instellingen hebben ze zeer goede contacten met entertainment-piet voor bijvoorbeeld een leuk voorprogramma. Disco piet zorgt voor een goede geluidsinstallatie en deco piet voor de juiste aankleding van het sinterklaasbezoek. Zo ziet u maar, voor ieder wat wils. Bekijk onze brochure om te zien wat wij u te bieden hebben.

Heeft u interesse in een sinterklaasbezoek, sinterklaasshow of een voorprogramma neem dan contact met ons op.

Bedrijfsbezoek

Sinterklaas met 3 á 4 van zijn zwarte pieten, brengen een bezoek aan uw bedrijf, instelling of winkelcentra.

Piet neemt kleurplaten en kleurpotloden mee. Uiteraard weet de Sint weer van alles over de kinderen te vertellen. Er word er gedanst en er worden liedjes gezongen. Wellicht heeft piet nog tijd voor pietengym en hij haalt vast wel een van zijn pietenstreken uit!

IN HET BEZOEK ZIT INBEGREPEN:

–       sinterklaasbezoek  60 tot 90 minuten (afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen)
–       3, 4 of nog veel meer zwarte pieten
–       Grime en strooigoed.

Ook kunnen wij voor u verzorgen:

 • voorprogramma
 • decor (sinterklaasstoel, podium, achtergrond enz.)
 • geluidsapparatuur

Pietenband

Deze vrolijke pietenband heeft al vele bedrijven, winkelcentra en intochten bezocht. Te boeken als drie, vier of vijfmanformatie. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, wellicht kunnen we u van dienst zijn!

Voorprogramma

Graag verzorgen wij ook uw voorprogramma. Er is echter zoveel mogelijk.

 • goochelaar
 • Pietenshow
 • disco
 • clown
 • knutselen
 • …………. noem maar op!

Laat ons weten wat uw wensen zijn. We zullen uw verzoek zo goed mogelijk proberen in te vullen.

Pietendisco

U kent het wel drukke hangerige kinderen, want het wachten op sinterklaas duurt altijd zo lang. Zitten uw kinderen en altijd vol spanning? Boek dan eens een pietendisco. Ongeveer 45 minuten dansen de pieten er vrolijk op los. Stilzitten is er niet meer bij en de kinderen doen vrolijk mee. Voor ze het weten zit de sint al in zijn stoel.

 • 5 star review  Goed betrouwbaar bedrijf!

  thumb Danny Tineke Linsey Daan Sterre
  12/27/2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  thumb Louise Vos
  12/21/2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  thumb Remco Van de Sanden
  12/27/2016
 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  thumb Karin Bruers Baelemans
  11/16/2016
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  thumb Angele Spijkers
  12/27/2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Elk jaar, direct na de zomervakantie, begint het bij veel mensen alweer te kriebelen. Sinterklaas zal over enkele maanden weer naar Nederland afreizen.

Een hele organisatie voor de Sint en zijn Pieten. Gelukkig is er RoOt events, die nauwe contacten heeft met Sinterklaas en zijn regelpieten. RoOt events neemt dan ook veel werk uit handen van regelpiet.

Zo beheren ze de agenda, het strooigoed en zelfs de kleding.

Voor scholen, winkelcentra, bedrijven en instellingen hebben ze zeer goede contacten met entertainment- piet voor een leuk voorprogramma, disco piet voor een goede geluidsinstallatie en decorpiet voor de juiste aankleding van het Sinterklaasbezoek. Zo ziet u maar, voor ieder wat wils.

Heeft u interesse in een Sinterklaasbezoek, Sinterklaasshow of een voorprogramma neem dan contact met ons op.

Bel 013-534 34 99 of stuur ons een email voor meer informatie