Over ons

Betrokken bij uw evenement

RoOt events is een kleinschalig evenementenbureau dat in 2007 is opgericht door Roland Otten. Roland is al sinds zijn jeugd actief met het organiseren van allerlei activiteiten in en rond zijn woonplaats Goirle. Hij was betrokken bij de scouting en het Jeugdvakantiewerk en werkte een tijdje voor de recreatieafdeling van de Beekse Bergen. In 2007 besloot Roland van zijn hobby zijn werk te maken en zijn organisatietalent in te zetten als zelfstandig ondernemer; RoOt events was een feit en Roland ging nog meer feesten en evenementen organiseren dan hij al deed.

 

Ruime ervaring met het organiseren van feesten

RoOt events heeft in al die jaren ervaring opgedaan met alle soorten feesten en evenementen: van doopfeesten tot gouden bruiloften en van bedrijfsjubileum tot personeelsuitje. Hierdoor weet Roland als geen ander hoe hij ervoor kan zorgen dat u een onvergetelijke en onbezorgde dag krijgt, waar u nog lang met veel plezier op kunt terugkijken.

Geen feest is compleet zonder muziek, catering en een mooi aangeklede ruimte. Allemaal zaken die Roland binnen het totaalpakket voor u verzorgt. Door zijn jarenlange ervaring beschikt hij over een enorm netwerk van leveranciers. Hoe gek u het ook kunt verzinnen, Roland weet waar hij het kan regelen. U kunt bij evenementenbureau RoOt events terecht voor een totaalpakket van catering en aankleding voor uw feest of evenement. Ook wanneer u op zoek bent naar geschikt entertainment kunt u ons inschakelen om goede prijsafspraken te maken en alles voor u te regelen.

 

Evenementenbureau voor de regio Tilburg en ver daarbuiten

Wilt u een compleet verzorgd feest dan doet u er goed aan om RoOt events in te schakelen. Roland heeft voor vrijwel elk budget mogelijkheden om een mooi feest of evenement te organiseren. Met zijn evenementenbureau neemt hij u graag al het geregel en alle zorgen uit handen. U hoeft zich alleen nog maar bezig te houden met de voorpret. U zult merken dat het enthousiasme van Roland aanstekelijk werkt en dat hij zich vaak net zo verheugt op een feest of activiteit als u. Zin in een feestje? Neem dan contact op met RoOt events om te kijken wat er mogelijk is.

RoOt events werkt voornamelijk in de regio Tilburg, maar komt ook graag in de aangrenzende regio’s zoals Breda, Waalwijk, Oosterhout, Eindhoven en Den Bosch, of elders in Nederland. Of u nu een zakelijke klant of een particuliere klant bent, bij RoOt events bent u altijd aan het juiste adres.

 

Over Roland Otten

Een organisatietalent bij uitstek, zo wordt Roland Otten vaak omschreven. Al op jonge leeftijd deed hij ervaring op bij het Goirlese Jeugdvakantiewerk en de scouting, later gevolgd door de recreatieafdeling van de Beekse Bergen. Het liefst werkt hij achter de schermen om projecten voor te bereiden, de juiste partijen bij elkaar te zoeken en de coördinatie te verzorgen. De oprichting van RoOt events was dan ook een logische stap. Het bedrijf bestaat inmiddels 10 jaar. Op zijn kenmerkende enthousiaste en betrokken wijze heeft Roland Otten al de meest uiteenlopende feesten en evenementen verzorgd. Dankzij zijn ervaring kan hij inmiddels putten uit een breed netwerk met verhuurders, artiesten en entertainers.

 • positive review  goed en klantvriendelijk bedrijf, denkt graag met je mee

  Susan de Rooij Avatar Susan de Rooij
  23 December 2018
 • positive review  Gisteravond een geweldig feest op de zaak, gehad volledig georganiseerd door Roland Otten van Roots Events. Juiste sfeer, nette bediening, leuke aankleding. Alles goed afgesproken en nagekomen! Ik kan niet meer zeggen dan supertop bedrijf om mee te werken. We gaan in de toekomst hier zeker meer gebruik van maken voor bedrijfsfeesten!! Chapeau!! Echt een aanrader.

  Valiant de Kok Avatar Valiant de Kok
  28 October 2018
 • 5 star review  Wij hebben eind augustus een kei gezellig fisje mogen vieren voor onze koe Annie. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. .

  Eveline Baelemans Avatar Eveline Baelemans
  29 September 2017
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  Angele Spijkers Avatar Angele Spijkers
  27 December 2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  Remco Van de Sanden Avatar Remco Van de Sanden
  27 December 2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  Louise Vos Avatar Louise Vos
  21 December 2016
 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  Karin Bruers Baelemans Avatar Karin Bruers Baelemans
  16 November 2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Bel 013-534 34 99 of stuur ons een email voor meer informatie