Recensies

Vendor B.V. uit Tilburg
Nadat onze vertrouwde Sint wegens omstandigheden afscheid heeft moeten nemen van ons bedrijf, RoOt events. Wel een beetje
spannend uiteraard, maar een dikke pluim is echt verdiend. Wij zijn weer voor jaren voorzien.


Annemarie Smits
Root events heeft mijn tuinfeest compleet verzorgd. Ik heb zelf geen zorgen gehad en het zag er allemaal tip top uit. Super prettig om met Roland Otten te werken.


Familie van Hees
RoOt events heeft voor onze beide kinderen de communie verzorgt. Prima verzorgt en volgens afspraak. Niet alleen de spullen waren perfect ook de lunch was goed verzorgd! Familie van Hees.


Nicolle Schellekens
De kracht van Root Events is dat ze echt met je meedenken. Roland kwam met geweldige suggesties, zonder het budget uit oog te verliezen en tilde daarmee het feest naar een hoger niveau. Hij nam alle zorg uit handen en regelde alles tot in de puntjes!


Wim Aussems, Centrummanager Goirle uit Goirle
Met Root Events is het leuk werken. Er wordt meegedacht en maatwerk geleverd. Onze klanten vinden het entertainment dat Roland heeft verzorgt altijd top.  Enne…afspraak = afspraak, dus hartstikke fijn werken met Root Events.


Karin Bruers, BSSG B.V. uit Goirle
Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug. Alles tot in de puntjes geregeld. Mijn complimenten! Van ons krijg je een dikke 10. Ik raad RoOt Events echt iedereen aan.


 • positive review  goed en klantvriendelijk bedrijf, denkt graag met je mee

  thumb Susan de Rooij
  23 December 2018
 • positive review  Gisteravond een geweldig feest op de zaak, gehad volledig georganiseerd door Roland Otten van Roots Events. Juiste sfeer, nette bediening, leuke aankleding. Alles goed afgesproken en nagekomen! Ik kan niet meer zeggen dan supertop bedrijf om mee te werken. We gaan in de toekomst hier zeker meer gebruik van maken voor bedrijfsfeesten!! Chapeau!! Echt een aanrader.

  thumb Valiant de Kok
  28 October 2018
 • 5 star review  Wij hebben eind augustus een kei gezellig fisje mogen vieren voor onze koe Annie. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. .

  thumb Eveline Baelemans
  29 September 2017
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  thumb Angele Spijkers
  27 December 2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  thumb Remco Van de Sanden
  27 December 2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  thumb Louise Vos
  21 December 2016
 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  thumb Karin Bruers Baelemans
  16 November 2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op