Tuinfeesten

Feesten voor particulieren

RoOt events organiseert jouw feest in Tilburg en omstreken

Voor sommige gebeurtenissen moet je wel een feest organiseren. Een bijzondere verjaardag of een jubileum moet gevierd worden. Ook een doop of communie is leuk om te vieren. Ik organiseer zowel bedrijfsfeesten als tuinfeesten voor particulieren met alle plezier! Veel mensen vieren graag feest, maar ze zien vaak tegenop tegen het organiseren van een feest. Er komt meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Gelukkig heeft RoOt events de ervaring en het netwerk om te zorgen dat een lege tuin of zaal omgetoverd wordt tot een echte feestlocatie. Een DJ, cateraar, de juiste spullen, bij RoOt events kunnen we het allemaal regelen om jouw feest compleet te maken. Je kunt vrijblijvend een afspraak maken met RoOt events om je wensen te bespreken en te kijken wat er mogelijk is binnen jouw budget.

Feest organiseren in Tilburg en omgeving

RoOt Events zit gevestigd in Goirle. Tot nu toe heb ik dan ook de meeste feesten georganiseerd in die omgeving. In deze omgeving zit ook het netwerk van leveranciers waar ik vaak mee samen werk. Maar natuurlijk organiseer ik ook feesten voor jullie in de aangrenzende regio’s, zoals Breda, Oosterhout, Waalwijk, Den Bosch en Eindhoven.

Wil jij een feest geven wat mensen nog lang zullen herinneren, maar laat je de organisatie liever aan iemand anders over? Neem dan vrijblijvend contact op met RoOt Events voor een feest helemaal naar jouw wens!

Feesten voor particulieren
Feesten voor particulieren

 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  thumb Karin Bruers Baelemans
  11/16/2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  thumb Remco Van de Sanden
  12/27/2016
 • 5 star review  Goed betrouwbaar bedrijf!

  thumb Danny Tineke Linsey Daan Sterre
  12/27/2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  thumb Louise Vos
  12/21/2016
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  thumb Angele Spijkers
  12/27/2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Bel 013-534 34 99 of stuur ons een email voor meer informatie