Tuinfeesten

Feesten voor particulieren

Feest organiseren in Tilburg en omgeving: RoOt events regelt het voor je

Voor sommige gebeurtenissen in het leven moet je gewoon wel een feest organiseren. Een bijzondere verjaardag (wanneer de jarige bijvoorbeeld 16, 21, 30, 40 of 50 wordt) of een huwelijksjubileum (zoals een koperen, zilveren of gouden bruiloft) wil je toch niet ongemerkt voorbij laten gaan? Ook voor een doop of communie wil je graag een goed feest organiseren. Feesten voor particulieren, wij organiseren het graag voor je!

Veel mensen vieren graag een feestje, maar zelf een feest organiseren, daar zien ze meestal nogal tegenop. Er komt ook zoveel bij kijken. Gelukkig is er RoOt events, met ruime ervaring in het organiseren van uiteenlopende feesten en een groot netwerk. Maak vrijblijvend een afspraak met mij (Roland Otten) om jullie wensen te bespreken en te horen wat er allemaal mogelijk is binnen jullie budget.

Een compleet verzorgd feest waarover nog lang wordt nagepraat

Je ziet Sarah of Abraham, jullie zijn 12,5, 25 of zelfs 40 jaar getrouwd; jullie kind wordt gedoopt of doet communie: allemaal redenen om een knalfeest te geven. Maar hoe pak je dat aan? Waar begin je en wat gaat het kosten? Hoe kom je aan voldoende stoelen, een goede cateraar en een DJ die de dansvloer kan vullen? Allemaal vragen waar ik een antwoord op heb. Met RoOt events organiseer ik namelijk al sinds 2007 alle mogelijke feesten. Ik heb dus zeer veel ervaring en heb een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare leveranciers die goede kwaliteit leveren tegen een gunstige prijs. Ik lever altijd een totaalpakket binnen een vooraf bepaald budget. Mijn specialiteit is het organiseren van een tuinfeest.

Ben je alleen op zoek naar een DJ, of wil je gewoon stoelen en tafels huren voor je feest? Dan kun je beter direct contact opnemen met de artiest of verhuurder. Maar wil je een compleet verzorgd feest waarover nog lang wordt nagepraat? Neem dan contact op met RoOt events.

In een kennismakingsgesprek bepalen we samen jullie wensen, het budget en de mogelijkheden. Daarna ga ik aan de slag om alles te regelen: de locatie (extern of thuis), catering, muziek, aankleding of entertainment. Als jullie de gasten uitnodigen, hoeven jullie je daarna alleen nog maar bezig te houden met de voorpret. RoOt events doet de rest.

 

Feest organiseren in Tilburg en omgeving

RoOt Events is gevestigd in Goirle. In de omgeving van Tilburg heb ik dan ook tot nu toe de meeste feesten georganiseerd en daar zit ook mijn netwerk. Maar uiteraard ben ik je ook graag van dienst in aangrenzende regio’s, zoals Breda, Waalwijk, Oosterhout, Den Bosch of Eindhoven.

Wil je dus een feest geven waar nog lang over wordt nagepraat, maar besteed je de organisatie liever uit? Neem dan vrijblijvend contact op met RoOt events.

Feesten voor particulieren
Feesten voor particulieren

 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  thumb Angele Spijkers
  12/27/2016
 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  thumb Karin Bruers Baelemans
  11/16/2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  thumb Remco Van de Sanden
  12/27/2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  thumb Louise Vos
  12/21/2016
 • 5 star review  Goed betrouwbaar bedrijf!

  thumb Danny Tineke Linsey Daan Sterre
  12/27/2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Bel 013-534 34 99 of stuur ons een email voor meer informatie