Tuinfeest

Je kent het wel: je vindt heel gezellig dat iedereen op je verjaardag komt, maar je ziet ook wel op tegen die drukte in huis. Het is eigenlijk veel te vol en doordat je steeds bezig bent, kom je er helemaal niet aan toe om met je gasten te praten. Voor allebei heeft Root events een oplossing: een tuinfeest. Daar ben ik namelijk gespecialiseerd in. Samen met mijn leveranciers kan ik ook jouw tuin omtoveren om er een compleet verzorgd tuinfeest te organiseren. Zo heb jij geen gedoe in je huis en kun je je bezighouden met je gasten. Ik regel alles voor je. Als jij de gasten uitnodigt, hoef je daarna zelf alleen nog maar te genieten van de voorpret en natuurlijk van het tuinfeest zelf.

Een mooi aangeklede feesttent in je eigen tuin

Sommige feesten, zoals een examenfeest en communiefeest, vallen bijna altijd in het voorjaar of de zomer. Die feesten worden daarom vaak thuis in de tuin gegeven. Maar een tuinfeest kan je het hele jaar door geven. In ieder seizoen kan je je verjaardagsfeest, jubileumfeest of een andere gelegenheid vieren in je eigen tuin. Als je het maar goed aanpakt, met een mooi ingerichte tent en met verwarming om te voorkomen dat je gasten het koud krijgen. Die spullen heb je meestal niet zelf, maar kun je wel huren. Als je dan toch iemand moet inschakelen, kun je net zo goed gelijk de hele organisatie van je feest uit handen geven aan iemand die een totaalpakket kan leveren; dat scheelt je veel geregel. Root events neemt graag de organisatie van jullie tuinfeest op zich. Voor bijna ieder budget is er een passende oplossing. Maatwerk, dus altijd afgestemd op wat jullie willen.

Een tuinfeest in de regio Tilburg regel je bij Root events

Hoewel je bij Root events terecht kunt voor allerlei soorten feesten, ben ik vooral zeer ervaren in het organiseren van een compleet verzorgd tuinfeest. Root events werkt daarvoor nauw samen met allerlei leveranciers en verhuurders. Ik weet dus precies waar ik een mooie tent in het juiste formaat kan huren, die we dan inrichten met een dansvloer en statafels, of wat jullie verder nog wensen. Als het koud is, zorgen we dat de tent verwarmd is. Alles om jullie en jullie gasten een onvergetelijk feest te laten beleven, gewoon in jullie eigen tuin.

Neem vrijblijvend contact op met Root events, ik kom graag bij jullie langs om te praten over jullie wensen en de mogelijkheden binnen jullie budget, zodat we er samen een onvergetelijk feest van kunnen maken!

 • positive review  goed en klantvriendelijk bedrijf, denkt graag met je mee

  thumb Susan de Rooij
  23 December 2018
 • positive review  Gisteravond een geweldig feest op de zaak, gehad volledig georganiseerd door Roland Otten van Roots Events. Juiste sfeer, nette bediening, leuke aankleding. Alles goed afgesproken en nagekomen! Ik kan niet meer zeggen dan supertop bedrijf om mee te werken. We gaan in de toekomst hier zeker meer gebruik van maken voor bedrijfsfeesten!! Chapeau!! Echt een aanrader.

  thumb Valiant de Kok
  28 October 2018
 • 5 star review  Wij hebben eind augustus een kei gezellig fisje mogen vieren voor onze koe Annie. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. .

  thumb Eveline Baelemans
  29 September 2017
 • 5 star review  Leuke activiteiten met Root Events mogen organiseren voor een winkelcentrum. Alles verliep in een prettige sfeer, precies volgens afspraak. Activiteiten waren afwisselend en leuk voor jong en oud!

  thumb Angele Spijkers
  27 December 2016
 • 5 star review  Altijd een prettige en professionele samenwerking.

  thumb Remco Van de Sanden
  27 December 2016
 • 5 star review  Was super vandaag echt een aanrade

  thumb Louise Vos
  21 December 2016
 • 5 star review  Afgelopen zaterdag een geweldig feest achter de rug.. Alles tot in de puntjes geregeld.. Mijn complimenten��� voor ons krijg je een dikke 10. Ik raad roOt Events echt iedereen aan..

  thumb Karin Bruers Baelemans
  16 November 2016

Waarom voor ons kiezen?

✅ Ontzorgt

✅ Persoonlijk contact

✅ Levert maatwerk

✅ Denkt altijd mee

✅ Ruim 10 jaar ervaring

Zij gingen je o.a voor

Neem contact met ons op

v. Limburg Stirumstraat 16
5051 KB GOIRLE
M: 06-422 28 616
Neem contact met ons op

Bel 013-534 34 99 of stuur ons een email voor meer informatie